ANTREPRENORIvsINVESTITORI

CUM FACI SĂ-ȚI CREȘTI VALOAREA AFACERII? "SECRETELE" DIN SPATELE UNUI INVESTITOR DIN IMPERIUL LEILOR

WEBINAR GRATUIT


Recomandă şi prietenilor acest Webinar de Finanțare

Ce Descoperi în acest Webinar


 • Cum faci să-ți crești valoarea afacerii?  

 • Cum alege Dragoș afacerile în care investește? La ce se uită? Ce este important în decizie? Ce aspect cântărește cel mai mult?

 • Care sunt strategiile de creștere, dezvoltare, scalare pe care le recomandă Dragoș antreprenorilor în care investește?

 • Cum se implică investitorul Dragoș în afacerile în care se asociază ca și partener?

 • Vreau să fiu antreprenor ....în ce să investesc în 2021?

DACĂ AI PARTICIPAT LIVE

Dacă AI participat la webinar și vrei să revezi informațiile și prezentarea atunci accesează portalul de conținut pentru categorie AntreprenorivsInvestitori.

 

Tu ai deja acces, tot ce trebuie să faci este:

 1. Dă click pe butonu de mai jos;
 2. Dai click pe dutonul  Log In din portal introdu datele de login primite pe email-ul cu cate te-ai înregistrat la Webinar și...
 3. Beneficiază de toate informațiile pentru dezvoltarea și finanțarea afacerii tale.

*Dacă nu găsești datele de log in, poți accesa secțiunea „recuperează parolă” și ele îți vor fi furnizate automat pe email. Te rog să te uiți și în spam. 

DACĂ NU AI PARTICIPAT LIVE

Dacă NU  ai participat la webinar dar vrei să beneficiezi de informațiile din Webinar atunci înregistrează-te în portalul nostru pentru categorie AntreprenorivsInvestitori.

 

Tot ce trebuie să faci este:

 1. Completează formularul de înregistrare și vei primi un email datele de logare, email + parolă;
 2. Apasă butonul log in, introdu datele furnizate pe email și...
 3. Beneficiază de toate informațiile pentru dezvoltarea și finanțarea afacerii tale.

*Dacă nu găsești datele de log in, poți accesa secțiunea „recuperează parolă” și ele îți vor fi furnizate automat pe email. Te rog să te uiți și în spam. 

Despre Dragoș Petrescu

Dragoș Petrescu este Antreprenor self-made în domeniul ospitalității, fiind una dintre cele mai cunoscute voci ale industriei HoReCa, fondator al grupului de restaurante City Grill.


Parcurs profesional și investițional: 
Dragoș și-a descoperit vocația pentru afaceri în anii ’90,  fiind unul dintre seniorii antreprenoriatului în România. A vândut ziare pe treptele Universității la Revoluție, însă a studiat foarte mult în țară și în străinătate, la universități de prestigiu, iar acum a ajuns să conducă cea mai mare rețea de restaurante din România: grupul City Grill.  Activează cu succes și în piață de delivery din București cu City Grill Delivery, fiind unul din primii 5 jucători de pe piață de delivery din capitală. 


În prezent, grupul City Grill administrează 18 restaurante cu servire tradițională „a la carte” și 10 restaurante de tip cloud kitchen care servesc drept centrale de livrare pentru City Grill Delivery. Afacerea lui Dragoș Petrescu este catalogata de diferite topuri de profil, ca fiind unul dintre cei mai mari operatori din industrie.


Dragoș crede în 6 valori simple pe care le-a aliniat echipei sale: Corectitudine, Munca susținută, Educație permanentă, Loialitate în echipă, Respect în orice interacțiune personală, Încredere-atitudine pozitivă.

Dragoș Petrescu este investitor în cele 2 sezoane ale emisiunii Imperiul Leilor. Până în prezent, a investit în aproximativ 8 tineri antreprenori și peste 1 milion de Euro pentru fiecare sezon.


Dragoș Petrescu este leul care nu acceptă jumătăți de măsură, printre partenerii aleși și își dorește să fie un ambasador al spiritului antreprenorial din România.


Cei mai mulți îl cunosc că fiind unul dintre acei antreprenori puternici, dar puțini știu că atunci când nu discută cu membrii guvernului, cu oameni de afaceri sau cu clienții localurilor sale, el este dansator de ballroom. Hobby-ul său preferat este dansul sportiv, atât PRO AM standard, cât și latino. Pe scurt, după cum afirma chiar el, „Dragoș loves music”.


Vrei să vezi și alte webinarii, sau ai ratat un webinar?

Vezi toate webinariile disponibile pe pagina Business Days.

Vrei să aprofundezi?

Vezi și masterclass-urile disponibile din programul BD Masterclass

Copyright © 2020 Business Days. Toate drepturile rezervate

FAQ                     Termeni și Condiții                          Prelucrarea Datelor Personale                         Politica privind modulele cookie                           Politica de confidențialitate