ANTREPRENORI VS INVESTITORI

CÂND ȘTII CĂ E MOMENTUL POTRIVIT SĂ VINZI… AFACEREA? 

WEBINAR GRATUIT

Recomandă şi prietenilor acest Webinar de Finanțare

Ce Descoperi în acest Webinar


 • Când  știi că e momentul potrivit să vinzi .. afacerea?

 • Decizii în momente dificile. 

 • Ce măsuri ai luat pentru a trece cu bine peste provocările generate de criză?

 • Cât te ajută ajutorul de stat?

 • "Continui să investesc în industria ospitalității" Cum se implică Dragoș Anastasiu în afacerile în care se asociază ca partener?   

 • Vreau sa fiu antreprenor.....de ce să mă apuc în 2021?

DACĂ AI PARTICIPAT LIVE

Dacă AI participat la webinar și vrei să revezi informațiile și prezentarea atunci accesează portalul de conținut pentru categorie AntreprenorivsInvestitori.

 

Tu ai deja acces, tot ce trebuie să faci este:

 1. Dă click pe butonu de mai jos;
 2. Dai click pe dutonul  Log In din portal introdu datele de login primite pe email-ul cu cate te-ai înregistrat la Webinar și...
 3. Beneficiază de toate informațiile pentru dezvoltarea și finanțarea afacerii tale.

*Dacă nu găsești datele de log in, poți accesa secțiunea „recuperează parolă” și ele îți vor fi furnizate automat pe email. Te rog să te uiți și în spam. 

DACĂ NU AI PARTICIPAT LIVE

Dacă NU  ai participat la webinar dar vrei să beneficiezi de informațiile din Webinar atunci înregistrează-te în portalul nostru pentru categorie AntreprenorivsInvestitori.

 

Tot ce trebuie să faci este:

 1. Completează formularul de înregistrare și vei primi un email datele de logare, email + parolă;
 2. Apasă butonul log in, introdu datele furnizate pe email și...
 3. Beneficiază de toate informațiile pentru dezvoltarea și finanțarea afacerii tale.

*Dacă nu găsești datele de log in, poți accesa secțiunea „recuperează parolă” și ele îți vor fi furnizate automat pe email. Te rog să te uiți și în spam. 

Despre Dragoș Anastasiu

Dragoș Anastasiu este unul dintre cei mai reprezentativi antreprenori români, un RePatriat de succes și  președintele Grupului Eurolines România.

 

În prezent , Dragoș se implica  activ în acțiuni care susțin antreprenorii, îi plac proiectele noi și crede cu tărie în noile generații de antreprenori, pe care le sprijină activ, implicându-se cu entuziasm în diferite programe de educație practică pentru tineri și profesori din sistemul de învățământ de stat, precum: www.superteach.ro.

 

Este președintele Camerei de Comerț Româno-Germane și al Coaliției Pentru Dezvoltarea României.

 

Activitatea profesională și investitionala 

În calitate de investitor,  Dragoș continuă și în prezent să fie interesat să investească în industria ospitalitatii.

A fondat Touring Europabus România în 1995, iar, după numai doi ani, compania a devenit membru al celei mai importante rețele internaționale de transport de călători: Eurolines. Câţiva ani mai târziu, a adus pe piaţa din România brandul TUI, cu care a pus bazele celei mai de success reţele de agenţii din ţară.

Grupul Eurolines România s-a dezvoltat continuu, până a devenit un grup de referință în domeniul transporturilor și turismului în România. În afara țării a dezvoltat afaceri în Germania și Republica Moldova.

În 2017, Dragoș Anastasiu a finalizat parteneriatul cu FlixBus, prima linie de business importantă a grupului Eurolines (linii de transport internaționale).

Doi ani mai târziu, în 2019, a transferat toate activitățile turistice către Grupul DER Touristik, liniile principale de business devenind industria ospitalitatii, rent-a-car și servicii de suport.

Dragoș Anastasiu deține Green Village 4* Resort în Delta Dunării din 2015,  franciza Enterprise Rent-A-Car din 2014 și este partener în Valea Verde Retreat.

Moto-ul după care se ghidează în viață este „Orice este posibil", iar cele 3 cărți citite recent de Dragoș și  pe care le recomanda sunt: 

 1. „The Upside of Stress: Why Stress Is Good For You”, Kelly McGonigal
 2. „Incepe cu De Ce?”, Simon Sinek
 3. „Prezentari cu public”, Andy Szekely

Vrei să vezi și alte webinarii, sau ai ratat un webinar?

Vezi toate webinariile disponibile pe pagina Business Days.

Vrei să aprofundezi?

Vezi și masterclass-urile disponibile din programul BD Masterclass

Copyright © 2020 Business Days. Toate drepturile rezervate

FAQ                     Termeni și Condiții                          Prelucrarea Datelor Personale                         Politica privind modulele cookie                           Politica de confidențialitate