powered by


#MANAGEMENT&STRATEGIE​

  WEBINAR LIVE  

TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE

INFLUENCER MARKETING 

28 OCTOMBRIE | ORA 19:00 | 120 MINUTEÎmpate această experiența și cu prietenii tăi, distribuie acest webinar


DESPRE CE VOM DISCUTA 

În cadrul acestui webinar vom despre influence marketing și impactul asupra promovării brandurilor și produselor. Vom discuta despre randamentul adus de influence marketing dar și despre companiile care pot apela la acest tip de marketin.

  • Ce sunt influencerii? Cum se categorizeaza ei?

  • Trenduri in influencer marketing

  • Cum construiesti o campanie de influencer marketing?

  • Ce le poti cere influencerilor? 

  • Care este pretul influencerilor?

  • Cum alegi influencerii potriviti?

  • Cum masori randamentul influencerilor?

  • Influencerii si generatia Z

  • Ce fel de branduri/companii isi pot face campanii cu influenceri

  • Live DEMO FameUP

TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE

INFLUENCER MARKETING 

SPEAKERII EVENIMENTULUI 


Victor Gavronschi

Marketing Manager FameUp

Victor Gavronschi este Marketing Manager FameUp. Inainte de a porni pe calea antreprenoriatului, Victor a ocupat functii de marketing in domeniul auto, la Proton Auto si InterCars Romania. Zonele sale de interes si expertiza includ: marketing B2B, strategie de marketing, branding, project management si organizare de evenimente. Este absolvent al Oxford College of Marketing si este de parere ca determinarea si creativitatea reprezinta cheile succesului pe termen lung. 

 

 

 

 

 

Cristian China Birta

blogger, antreprenor, trainer si speaker.

Cristian China-Birta este blogger pe cristianchinabirta.ro, antreprenor online cu agentia digitala Kooperativa 2.0, trainer si speaker. Dar in primul rand, asa cum spune chiar el, este tatal celor trei copii si sotul doamnei sufletului sau. 
A organizat în cei 15 ani de consultanta peste 500 de campanii cu si pentru influnceri. In acelasi timp, a participat ca blogger la peste 200 de campanii.  A tinuntpeste 150 de cursuri de social media la solicitarea companiilor si agentiilor, fiind speaker la mai mult de 100 de evenimente in care subiectul principal a fost social media si comunicarea. A publicat peste 13.000 de postari si articole pe blogul sau, pe care scrie din 2007.

 

 

Monica Bîrlădeanu

Prezentator TV, Actor, Influencer

Monica Bîrlădeanu este populară în România și în străinătate, în primul rând ca prezentatoare de televiziune. În SUA a acceptat un rol în serialul Lost, în anul 2006.

A absolvit studiile Facultății de Drept (universitatea "A.I. Cuza"), Iași și debutează în industria de divertisment, în calitate de model în campanii de publicitate. Visul ei de al lucra în televiziune se materializează în 2002, când devine prezentator al emisiunii “La Strada”, pe B1TV. A primit numeroase premii pe parcursul carierei, dar prtre primele de numără cele din anul 2002, când este desemnată drept cea mai frumoasă celebritate din România de revista "Beau Monde" în luna noiembrie, iar în luna decembrie primește premiul revistei "TV Mania", fiind desemnată cea mai focoasă vedetă.

Mugur Patrascu

Partner, SCREEN NATIVE

Mugur Patrascu a lansat  Screen Native, un model nou de agentie de publicitate full-service, “digital at the core”. Noua agentie va functiona atat ca un furnizor de strategie si solutii de comunicare integrate, cat si ca un dealer de solutii de continut din multiplele surse existente pe piata. Mugur a inceput sa lucreze in comunicare acum 16 ani si este unul dintre primii profesionisti de digital din Romania. Are la activ cateva povesti de succes, cateva zeci de premii si cel mai important, multi clienti fericiti. In ultimii zece ani a fondat si crescut iLeo, una dintre primele proiecte in comunicarea digitala de la noi si cea mai mare agentie digitala din Romania trei ani la rand. 

Calin Biris

Senior Partner & Digital Director 

Experiența mixtă de peste 12 ani ca practician de marketing, antreprenor, trainer și voluntar este atuul meu. Indiferent de domeniul tău de activitate, sau de nivelul de experiență, te pot ajuta să ai un marketing online profesionist.

Din martie 2014 sunt Senior Partner al agenției Loopaa Marcom, iar zi de zi implementez acțiuni de marketing online pentru clienții acesteia. Sunt un practician care aplică ceea ce predă în cursuri și la workshop-uri.

De asemenea, sunt fondatorul Online Mastery (programul online cu lecții video de la A la Z despre Marketing Online), al podcastului Antrenamentul de Marketing și a primei și singurei agende de Marketing Online din România.

 

TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE

INFLUENCER MARKETING 

UN PLUS PENTRU CEI CE PARTICIPĂ!

ACCES ÎN

Portalul de Marketing&Sales

Acest portal este gandit special pentru cei care sunt în căutare de noi oportunități, strategii, instrumente de business ce pot fi aplicate, de a doua zi, în companie.

În acest portal vei găsi tehnici și strategii de creșteredezvoltare, digitalizare și promovare, puse în practică de companiile care au succes. Vei vedea cum poți implementa și tu în compania ta aceste strategii, astfel încât să îți ducă afacerea la următorul nivel.

Copyright © 2020 Business Days. Toate drepturile rezervate

FAQ                     Termeni și Condiții                          Prelucrarea Datelor Personale                         Politica privind modulele cookie                           Politica de confidențialitate