powered by


#MANAGEMENT&STRATEGIE​

  WEBINAR LIVE  

EXCELENȚA ÎN DIGITALIZAREA RELAȚIEI CU CLIENȚII

Ce trebuie să știi despre prospecții tăi pentru a-ți maximiza șansele de vânzare și cum te poate ajuta tehnologia în acest sens?

04 NOIEMBRIE | ORA 15:00 | 120 MINUTEÎmpate această experiența și cu prietenii tăi, distribuie acest webinar


DESPRE CE VOM DISCUTA 

În cadrul acestui webinar vom despre 7 lucruri pe care trebuie să le știi despre prospecții tăi pentru a-ți maximiza șansele de vânzare.

  • Vom dezbate provocările legate de segmentarea și înțelegerea clienților țintă, cum să faci un matching între nevoile și provocările clienților și produsele și serviciile tale folosind tehnologia;

  • Vom vedea în ce mod ne poate ajuta tehnologia și digitalizarea în gestionarea bazelor de date;

  • Vom discuta despre business intelligence și modul în care ne poate ajuta înțelegerea mai profundă a publicului țintă către care vrem să ne adresăm cu produsele și serviciile noastre;

  • Vom discuta și despre business networking și cum putem folosi tehnologia pentru a ne consolida relațiile cu conexiunile și contactele noastre;

  • Vom analiza studii de caz și vom prezenta exemple de bună practică.

EXCELENȚA ÎN DIGITALIZAREA RELAȚIEI CU CLIENȚII

SPEAKERII EVENIMENTULUI 


Dorin Andreica

Soft Net Consulting

Peste 20 ani de experienta in implementare Solutiilor Software de Business. 
Experiza in automatizarea fluxurilor de business din industrii precum: Viticultura si Vinificatie, FMCG, Transporturi si Retail
Proiecte implementate la companii precum: Cramele Recas, Unicarm, Agrirom sau Agil
Am dezvoltat scoala de sah PRO LOGOS 

 

Cristian Turcin

Este manager de produs cu peste 10 ani de experiență în industria telecom și bancară. Context atât pe piața consumatorilor, cât și pe cea a întreprinderilor, la companii precum Liberty Global și Orange. Este pasionat de construirea de produse și experiențe îmbogățitoare și funcționale pentru clienți. A adăugat că un aspect important în zona de public cloud este reprezentat de provizionarea imediată a serviciilor fără intervenţia furni­zorului.

 

Adrian Cioroianu

ACKnowledge

Adrian Cioroianu este Hunter, Farmer, Negociator, Influencer, Sales Trainer cu experiență în companii ca Orange, Sony Ericsson și Intel Corporation. Este antreprenor și a fondat AC KNOWLEDGE, o companie pentru training și consultanță în vânzări.

Din pasiune pentru educație, este și Lead organizer al TEDxFloreasca, primul eveniment TEDx în aer liber din România.  A dezvoltat proiectul Sales Magazine - revistă de vânzări.  Deține 20 de ani de experiență în vânzări și diferite certificări internațională în acest domeniu, printre care: Miller Haiman, Imparta și Infoteam. Adrian este autorul cărții VÂND ORICE, ORICÂND, ORICUI și coordonatorul cărții POVEȘTI NEMURITOARE DE VÂNZĂRI, o colecție de experiențe trăite de vânzători cu experiență din diferite industrii, povești reale de vânzări din care pot învăța toți cei care au tangență cu vânzările.

 

Radu Predescu

Autonom

Pe parcursul celor 15 ani de serviciu ca si cadru militar, Radu a ocupat un spectru larg de roluri in unitati de lupta incepand de la comandant de grupa pana la subofiter comanda de Batalion. A fost instructor NATO si este militar veteran, participand la doua misiuni de lupta in Afganistan si Irak. Si-a completat studiile militare in Romania si in afara tarii (UK, USA, Italia, Germania, Austria, Norvegia), avand experienta in a forma si creste echipe, in a planifica, pregati si conduce operatiuni. Este abosolvent de studii superioare economice si a fondat o companie de consultanta si management. Din 2015 s-a alaturat echipei Autonom  ca reprezentant regional de vanzari, apoi director national de vanzari, in prezent ocupand pozitia de director executiv la Autonom Lease. Este atras de vanzarile consultative si business development si este convins ca oamenii sunt in centrul a tot ceea ce facem.

 

EXCELENȚA ÎN DIGITALIZAREA RELAȚIEI CU CLIENȚII

Platforma de learning experience dedicată secțiunii de   Management & Strategie  

Acest portal este gândit special pentru cei care doresc să își ducă business-ul la următorul nivel prin strategii de creștere, dezvoltare și pivotare.

  • Ai acces la cele mai noi informații cu privire la strategii de criză, modalități (modele) de management care funcționează pe timp de criză, cele mai importante programe de dezvoltare care să îți permită, în funcție de momentul în care se află business-ul tău să scalezi.

  • Vei descoperi cum să comunici în mod eficient cu echipa, cu partenerii sau colaboratorii externi pentru a-ți atinge obiectivele de business pe termen scurt, mediu și lung.

Copyright © 2020 Business Days. Toate drepturile rezervate

FAQ                     Termeni și Condiții                          Prelucrarea Datelor Personale                         Politica privind modulele cookie                           Politica de confidențialitate