ANTREPRENORI VS INVESTITORI

CUM SĂ ATRAGI FINANȚAREA POTRIVITĂ DEZVOLTĂRII AFACERII ÎN DIVERSE ETAPE DIN EVOLUȚIA COMPANIEI?

Recomandă şi prietenilor acest Webinar de Finanțare

Ce Descoperi în acest Webinar


 • Afaceri de familie, ce reguli se aplică? 

 • Cum gestionez eficient finanțele unei afaceri? 

 • Cum să atragi investitorii potriviți în afacerea ta?

 • Cat este de important să ai un board of advisors și la ce te ajută ei mai exact? 

 • Cum listezi o companie pe bursă? 

 • Ce înseamnă finanțarea prin obligațiuni? 

 • Vreau sa fiu antreprenor.....de ce să mă apuc în 2021?

DACĂ AI PARTICIPAT LIVE

Dacă AI participat la webinar și vrei să revezi informațiile și prezentarea atunci accesează portalul de conținut pentru categorie AntreprenorivsInvestitori.

 

Tu ai deja acces, tot ce trebuie să faci este:

 1. Dă click pe butonu de mai jos;
 2. Dai click pe dutonul  Log In din portal introdu datele de login primite pe email-ul cu cate te-ai înregistrat la Webinar și...
 3. Beneficiază de toate informațiile pentru dezvoltarea și finanțarea afacerii tale.

*Dacă nu găsești datele de log in, poți accesa secțiunea „recuperează parolă” și ele îți vor fi furnizate automat pe email. Te rog să te uiți și în spam. 

DACĂ NU AI PARTICIPAT LIVE

Dacă NU  ai participat la webinar dar vrei să beneficiezi de informațiile din Webinar atunci înregistrează-te în portalul nostru pentru categorie AntreprenorivsInvestitori.

 

Tot ce trebuie să faci este:

 1. Completează formularul de înregistrare și vei primi un email datele de logare, email + parolă;
 2. Apasă butonul log in, introdu datele furnizate pe email și...
 3. Beneficiază de toate informațiile pentru dezvoltarea și finanțarea afacerii tale.

*Dacă nu găsești datele de log in, poți accesa secțiunea „recuperează parolă” și ele îți vor fi furnizate automat pe email. Te rog să te uiți și în spam. 

Despre Cristian Logofătu

Cristian Logofătu este cofondator al Grupului Bittnet. Acesta a fondat Bittnet în 2007 alături de fratele său Mihai, ca o companie de training și soluții IT în România și în străinătate.

 

Astăzi, Bittnet este un grup de companii din domeniul IT din care fac parte următoarele branduri: Bittnet Training, Dendrio, ELIAN Solutions, Equatorial Gaming, The eLearning Company și Softbinator. În martie 2021, Grupul Bittnet a anunțat prima sa tranzacție transfrontalieră - achiziționarea a 35% din acțiunile Servodata a.s., integrator de soluții IT&C din Cehia, membru în cadrul grupului Moore Cehia.

 

Grupul Bittnet este listat pe Piața Principală a Bursei de Valori București sub simbolul BNET. De la listarea pe piața AeRO în aprilie 2015 și chiar după transferul pe Piața Principală a BVB din iunie 2020, Bittnet Group a rămas una dintre cele mai active companii de pe piața de capital din România care a adus randamente consistente investitorilor săi.

 

Cristian Logofătu este licenţiat în finanțe la Academia de Studii Economice din Bucureşti și deține o diplomă de master în “Rețele de Calculatoare” de la Universitatea din București. În 2019, Cristian Logofătu a fost inclus în catalogul Business Magazin 100 TINERI MANAGERI DE TOP.”

 

Cel mai important principiu pentru Cristian, este "skin in the game", care ia numeroase forme, în special ideea ca cine ia o decizie trebuie sa suporte consecintele, dar și să se bucure de rezultatele pozitive (să nu existe situații în care ești "insulated" vs consecințe, sau, mai rău, le suportă alții; dar nici invers, in care ai doar costuri fără câștig din deciziile tale)

 

 Iar cele trei cărți citite în ultimul timp și pe care le recomandă: 

 1. Intellectuals and society - Thomas Sowell
 2. Antifragil + Lebada neagra - Taleb Nassim
 3. Economics in one lesson - Henry Hazlitt

 


Vrei să vezi și alte webinarii, sau ai ratat un webinar?

Vezi toate webinariile disponibile pe pagina Business Days.

Vrei să aprofundezi?

Vezi și masterclass-urile disponibile din programul BD Masterclass

Copyright © 2020 Business Days. Toate drepturile rezervate

FAQ                     Termeni și Condiții                          Prelucrarea Datelor Personale                         Politica privind modulele cookie                           Politica de confidențialitate