MANAGEMENT ȘI STRATEGIE

  WEBINAR LIVE  

DE LA ECONOMII LA INVESTITII PE BURSA. INSTRUMENTE DE INVESTITII


si invitati speciali din companiile listate pe bursa


Împate această experiența și cu prietenii tăi, distribuie acest webinar


DESPRE CE VOM DISCUTA 

În cadrul acestui webinar vei afla cum să utilizezi instrumentele de invetiții pentru a face tranziția de la economii la investiții pe bursă.

  • Diferenta dintre economisire si investitii si care este corelatia dintre risc si randament

  • Tipuri de instrumente (actiuni, obligatiuni, unitati de fond, certificate, warrants

  • Cum stabilesti strategia proprie de investitii si analiza

  • Cum iti setezi portofoliul investitional in functie de strategia proprie de investitii

  • Sfaturi de la investitori

DE LA ECONOMII LA INVESTITII PE BURSA. INSTRUMENTE DE INVESTITII

Cine sunt speakerii evenimentului nostru


Mesaros Dragos

Goldring SA

Dragoş Mesaroş, director de tranzacţionare al Goldring, societate de brokeraj cu 502 mil. Dragoș crede în citatul: "Daca muncesti doar pentru bani, nu vei reusi niciodata, insa daca iti place ceea ce faci si pui mereu clientul pe primul loc, succesul ti-e garantat." Ray Kroc

Radu Cojoc

Goldring SA

Radu Cojoc, broker în cadrul Goldring. A finalizat studiile la Universitatea „Petru Maior” din Târgu-Mureș, având o diplomă de stidii în ​Finanțe și Bănci. În activitatea sa se ghidează după principiul „The intelligent investor is a realist who sells to optimists and buys from pessimists.”Benjamin Graham

Carmen Bobu

Investitor la Bursă

Carmen Bobu, 45 de ani, investitor activ pe piaţa de capital de 20 de ani şi cu un portofoliu care valorează circa 3-4 milioane de lei, spune că a învăţat să investească la Bursă în perioada în care a locuit în Tokio, iar acum se consideră un investitor pe termen lung la Bursa de la Bucureşti.

Adrian Tanase

BVB Bucuresti

Marius Alexe

Investitor la Bursă

DE LA ECONOMII LA INVESTITII PE BURSA. INSTRUMENTE DE INVESTITII

Platforma de learning experience dedicată secțiunii de   Management & Strategie  

Acest portal este gândit special pentru cei care doresc să își ducă business-ul la următorul nivel prin strategii de creștere, dezvoltare și pivotare.

  • Ai acces la cele mai noi informații cu privire la strategii de criză, modalități (modele) de management care funcționează pe timp de criză, cele mai importante programe de dezvoltare care să îți permită, în funcție de momentul în care se află business-ul tău să scalezi.

  • Vei descoperi cum să comunici în mod eficient cu echipa, cu partenerii sau colaboratorii externi pentru a-ți atinge obiectivele de business pe termen scurt, mediu și lung.

Copyright © 2020 Business Days. Toate drepturile rezervate

FAQ                     Termeni și Condiții                          Prelucrarea Datelor Personale                         Politica privind modulele cookie                           Politica de confidențialitate