ANTREPRENORI VS INVESTITORI

CUM CREȘTI VALOAREA UNUI BUSINESS DIN INDUSTRIA CREATIVĂ SAU CULTURĂ?

0
0
DAYS
0
0
HOURS
0
0
MINUTES
0
0
SECONDS

Recomandă şi prietenilor acest Webinar de Finanțare

Ce Descoperi în acest Webinar


 • Ce înseamnă să fii investitor în industria creativă și cultură?

 • Cum evaluezi potențialul unei investiții într-o clădire de patrimoniu? 

 • Cum crești valoarea unei investiții?

 • Cum gestionezi dublul rol de antreprenor și investitor?

 • Care sunt principalele provocări ale unui antreprenor în industriile creative?

 • Pe ce îți fundamentezi deciziile în vremuri grele?

 • Cum va evolua piața în industriile creative?

DACĂ AI PARTICIPAT LIVE

Dacă AI participat la webinar și vrei să revezi informațiile și prezentarea atunci accesează portalul de conținut pentru categorie AntreprenorivsInvestitori.

 

Tu ai deja acces, tot ce trebuie să faci este:

 1. Dă click pe butonu de mai jos;
 2. Dai click pe dutonul  Log In din portal introdu datele de login primite pe email-ul cu cate te-ai înregistrat la Webinar și...
 3. Beneficiază de toate informațiile pentru dezvoltarea și finanțarea afacerii tale.

*Dacă nu găsești datele de log in, poți accesa secțiunea „recuperează parolă” și ele îți vor fi furnizate automat pe email. Te rog să te uiți și în spam. 

DACĂ NU AI PARTICIPAT LIVE

Dacă NU  ai participat la webinar dar vrei să beneficiezi de informațiile din Webinar atunci înregistrează-te în portalul nostru pentru categorie AntreprenorivsInvestitori.

 

Tot ce trebuie să faci este:

 1. Completează formularul de înregistrare și vei primi un email datele de logare, email + parolă;
 2. Apasă butonul log in, introdu datele furnizate pe email și...
 3. Beneficiază de toate informațiile pentru dezvoltarea și finanțarea afacerii tale.

*Dacă nu găsești datele de log in, poți accesa secțiunea „recuperează parolă” și ele îți vor fi furnizate automat pe email. Te rog să te uiți și în spam. 

Despre Loredana Preda

Loredana Preda, CEO-ul companiei Noblesse Group are o experienţă de mai bine de 15 ani, fiind lider în domeniul designului interior. Este un mentor şi un model de leadership, împărtăşeşte şi dezvoltă valorile pe care echipa sa le transpune în toate proiectele marca Noblesse Group. Coordonează cu măiestrie performanţa din cadrul companiei, reuşind să bifeze strategic ceea ce îşi propune.

 

Încă din 2007, Noblesse Group a format tineri arhitecţi şi designeri de interior, dezvoltând o echipă efervescentă, ale cărei valori sunt profesionalismul şi pasiunea. Acestea s-au transpus, de-a lungul timpului, în proiecte de design interior şi arhitectură. De la proiecte restaurări clădiri de patrimoniu, până la amenajări interioare pentru apartamente, case, hoteluri, restaurante, spaţii publice şi birouri – toate poartă amprenta unor minţi talentate, cu viziune autentică.

 

A dezvoltat compania Noblesse Group, aducând împreună branduri ce îmbină designul interior cu arta şi evenimentele. Reuneşte, astfel, brandurile Noblesse Interiors, Insign Studio, Fusion Arts, Palatul Noblesse – Lifestyle Palace şi Noblesse Academy. Implicarea sa în diferite initiaţive artistice, de design, dar şi culturale şi educaţionale, transformă profesionalismul într-o artă a businessului.

 

A creat la Palatul Noblesse unul dintre cele mai importante centre de design, arhitectură şi artă, evenimente și cultură din Europa. Palatul Noblesse este o clădire emblematică a Bucureștiului, datând din 1881 și construită de arhitectul Alexandru Săvulescu. Un omagiu adus stilului eclectic. După un proces complex de consolidare, restaurare cu mare responsabilitate a elementelor originale, amenajare interioară si exterioară, clădirea devine, începând cu 2015, ceea ce este astăzi. O fuziune între frumos si funcţional, între actualitate şi istorie, autenticitate şi expertiză.

 

Principiie după care se ghidează în viață Loredana sunt:  să faci din pasiunile tale un stil de viață! Doar așa poți atinge excelența în ceea ce faci, ești împlinit, fericit, îți faci bine ție și ajuți și la binele celorlalți fără să te sacrifici!

 

Cărțile pe care le recomandă Loredana sunt:

 1. Înțelepciunea evurilor: Un maestru modern aduce adevărurile eterne în viața de zi cu zi - Wayne W. Dyer
 2. Neurostiinta iluminarii - David Perlmutter si Alberto Villoldo
 3. Ce vrea Dumnezeu - Neale Donald Walsch

 


Înscrie-te la Webinarul 

Cum crești valoarea unui business din industria creativă sau cultură?

0
0
DAYS
0
0
HOURS
0
0
MINUTES
0
0
SECONDS

Recomandă şi prietenilor acest Webinar de Finanțare

Vrei să vezi și alte webinarii, sau ai ratat un webinar?

Vezi toate webinariile disponibile pe pagina Business Days.

Vrei să aprofundezi?

Vezi și masterclass-urile disponibile din programul BD Masterclass

Copyright © 2020 Business Days. Toate drepturile rezervate

FAQ                     Termeni și Condiții                          Prelucrarea Datelor Personale                         Politica privind modulele cookie                           Politica de confidențialitate