DEZVOLTARE PERSONALA

TIPARE ANTREPRENORIALE -

CE TE-A ADUS PÂNĂ AICI, TE ÎMPIEDICĂ SĂ MERGI MAI DEPARTE? 

WEBINAR GRATUIT

Recomandă şi prietenilor acest Webinar de Dezvoltare Personală

Ce Descoperi în acest Webinar


 • Tiparele Antreprenoriale - Așa cum faci un lucru așa le faci pe toate - being nice, workink hard, etc.

 • De ce nu poți scăpa de un tipar? 

 • Cum poți transforma tiparele?

  Nu poți schimba ceea ce nu poți controla. Nu poți controla ceea ce nu cunoști. Ca să poți să faci schimbarea, trebuie să înțelegi de ce faci ceea ce faci.

 • Tiparele și atingerea potențialului - Poți să duci antreprenoriatul la următorul nivel dacă ai libertatea de a-ți alege cu adevărat tiparul.

DACĂ AI PARTICIPAT LIVE

Dacă AI participat la webinar și vrei să revezi informațiile și prezentarea atunci accesează portalul de conținut pentru categorie Dezvoltare Personală.

 

Tu ai deja acces, tot ce trebuie să faci este:

 1. Dă click pe butonu de mai jos;
 2. Dai click pe dutonul  Log In din portal introdu datele de login primite pe email-ul cu cate te-ai înregistrat la Webinar și...
 3. Beneficiază de toate informațiile pentru dezvoltarea și finanțarea afacerii tale.

*Dacă nu găsești datele de log in, poți accesa secțiunea „recuperează parolă” și ele îți vor fi furnizate automat pe email. Te rog să te uiți și în spam. 

DACĂ NU AI PARTICIPAT LIVE

Dacă NU  ai participat la webinar dar vrei să beneficiezi de informațiile din Webinar atunci înregistrează-te în portalul nostru pentru categorie Dezvoltare Personală.

 

Tot ce trebuie să faci este:

 1. Completează formularul de înregistrare și vei primi un email datele de logare, email + parolă;
 2. Apasă butonul log in, introdu datele furnizate pe email și...
 3. Beneficiază de toate informațiile pentru dezvoltarea și finanțarea afacerii tale.

*Dacă nu găsești datele de log in, poți accesa secțiunea „recuperează parolă” și ele îți vor fi furnizate automat pe email. Te rog să te uiți și în spam. 

Despre Monica Ion

Monica Ion este Expert în Remodelarea Creierului, a lucrat cu peste 380 antreprenori de pe 3 continente, în mod direct pentru: ai ajuta să-și rezolve cele mai mari challenge-uri, să depășească nivelul de platou pe care l-au atins, să își atingă obiectivele îndrăznețe și să își definească misiunea și să construiască ceva fabulos în acest sens.

 

În cele peste 8.000 de ore de ședințe de remodelare creierului, Monica a asistat clienții cu care a lucrat să își transforme tiparele mentale în modele de lucru care servesc mai eficient obiectivele clienților sai.

 

Monica are o experiență deosebită în lucrul cu procesele de Remodelarea Creierului cu Manageri de top și Antreprenori pentru creșteri exponențiale. A susținut antreprenori și soloprenori să își dubleze sau tripleze veniturile, a sustinut companii să alinieze valorile angajatilor cu sarcinile lor și cu valorile leaderilor. Mai mult de atât a asistat echipe de management să se alinieze cu misiunea companiei și a ajutat Manageri de top și Antreprenori să conducă aliniat cu Legile.

 

Principiul dupa care se ghidează în viață și în business Monica este: tot ce se întâmplă se întâmplă pentru noi.

Top 3 cărti recomandate de Monica:

 1. The Values Factor - John Demartini
 2. Tribal Leadership - Dave Logan si John King
 3. Maps of meaning - Jordan Peterson

Vrei să vezi și alte webinarii, sau ai ratat un webinar?

Vezi toate webinariile disponibile pe pagina Business Days.

Vrei să aprofundezi?

Vezi și masterclass-urile disponibile din programul BD Masterclass

Copyright © 2020 Business Days. Toate drepturile rezervate

FAQ                     Termeni și Condiții                          Prelucrarea Datelor Personale                         Politica privind modulele cookie                           Politica de confidențialitate