powered by


#MANAGEMENT&STRATEGIE​

  WEBINAR LIVE  

MASTERING DIGITAL TRANSFORMATION

WMS trends în 2021.

Cum pot tehnologiile și digitalizarea să îmbunătățească managementul lanțului de distribuție și logistică.

2 NOIEMBRIE 2021 | ORA 16:00 |  90 MINUTE

Împate această experiența și cu prietenii tăi, distribuie acest webinar


DESPRE CE VOM DISCUTA ÎN WEBINAR

Acest webinar îți va oferie o serie de informații importante care te vor determina sa treci la următorul nivel din digitalizarea companiei tale.

 • Internet og Things (IoT);

 • Roboti și IA;

 • Solutii modulare de tipul Plug and Play;

 • Masini automate (tehnologie de automatizare);

 • Asistenta vocala;

 • Warehouse Management Systems (8 beneficii)​​​;

 • Surse de energie regenerabila;

 • Dilema e-commercului și centre de tipul micro-fulfilment;

 • Agilitate, Resilienta și Spațiu;

 • Transformarea digitală;

Pentru a fi sigur că nu ratezi informații importante pregătește-te să iei notițe în timpul webinarului și notează-ți intrebările pentru sesiunea de Q&A de la final.

MASTERING DIGITAL TRANSFORMATION

TMS trends în 2021.

Cum să iei avans și să te diferențiezi prin digitalizare în managementul transporturilor.

CU CE VEI PLECA DIN ACEST WEBINAR


În cadrul acestui webinar vei descoperi și înțelege în profunzime, în cele 90 de minute alocate, cum să iei avans și să te diferențiezi prin digitalizare în managementul transporturilor.

 • În primele 30 de minute din webinar vom prezenta și dezbatere trendurile importante pentru digitalizare și vom analiza situația actuală dar și oportunități prezente pentru companii. 

 • Ai posibilitatea să accesezi și să analizezi un studiu de caz și exemplu de bună practică, prezentate live în timpul webinarului.

 • Vei primi recomandări și sfaturi pentru implementare dar și un checklist cu tot ce ai nevoie pentru procesul de digitalizare a producției tale (analiza, planificare, timeline, estimare costuri, rezultate și beneficiile implementării, ROI) - checklist

 • Vei pleca cu o serie de recomandări și sfaturi pentru alegerea furnizorului potrivit, sub forma unui checklist. 

 • Iar la final, pentru a ne asigura că informațiile transmise sunt clare și nu ai rămas cu neclarități, vom aloca 10 minute secțiunii de Q&A.

Dacă crezi că acest webinar te poate ajuta pentru digitalizarea companiei tale, atunci te așteptăm alături de noi, live în webiar!

MASTERING DIGITAL TRANSFORMATION

TMS trends în 2021.

Cum să iei avans și să te diferențiezi prin digitalizare în managementul transporturilor.

CINE SUNT SPEAKERII EVENIMENTULUI

Managing Partner at Ascent Soft SRL

Dan Turcitu

Alumni AIESEC și FEEA - Vest University - Diplomă de management.

Experiență relevantă de 23 de ani în ITC, ca manager de proiect și consultant tehnic.

Am lucrat în peste o sută de proiecte de digitalizare a companiei.

Principalele domenii de specializare în proiecte ITC:

Transport multimodal, transport public și transport de marfă, fluxuri de lucru și procese digitale ale companiilor de producție și distribuție. Concepusem și implementam o platformă de rezervare online pentru hoteluri și pensiuni din România și implementasem câteva sisteme software integrate în agricultură, logistică și transport, producție, distribuție, servicii profesionale și retail.

Abilitățile mele:

TIC - management de proiect

Abilități de comunicare („Diploma de formare a formatorilor” și practică în atelierele de livrare pentru utilizarea sistemelor software și identificarea cerințelor de sistem).

PM - diploma de management de proiect.

Auditor în standardul 27001 - Managementul securității informațiilor

Transport și optimizare logistică a proceselor prin implementarea unui sistem software personalizat.

Cloud Solution Architect, Certified Ethical Hacker, Data Protection Officer

Marius Moise

Manager General si fondator al Fastbit, ajuta companiile in digitalizarea proceselor de business, implementarea de sisteme ERP, de productie si trasabilitate, in mentenanta si securizarea aplicatiilor financiar contabile, in protectia Cyber-Security, in migrarea aplicatiilor in cloud si implementarea planurilor de Disaster Recovery si Business Continuity cerute tot mai des de Auditori.

Cu o experienta de peste 15 ani in managementul sistemelor IT pentru mediul de productie, a conceput si implementat un sistem de trasabilitate unic in Romania, urmarind metodologia Lean si optimizarile Value Stream Mapping, cu solutie tehnica cu CAPEX redus prin care s-au eficientizat pasii de productie, care a generat o crestere de productivitate de 10% in primele 6 luni de la implementare.

Echipa Fastbit devine departamentul IT de specialitate pentru companiile conectate la un viitor digital, prin care aduce competente tehnice cu grad inalt de complexitate: administrare servere si aplicatii, baze de date, virtualizare, backup, cyber-security, IT Management, politici de securitate si conformitate, securizarea conexiunilor internet, implementare VPN pentru lucrul securizat de acasa, managementul solutiilor cloud, solutii de productivitate Office, solutii de redundanta pentru sisteme critice. Prin experienta de gestionare IT a peste 150 de companii, devenim consilierul de incredere pentru strategiile de dezvoltare si securizare a infrastructurii IT.

In contextul actual al dependintei tot mai mari de sistemele IT si a riscurilor de Cyber-Security, companiile au nevoie de parteneri si consultanti IT experimentati care sa se ocupe de mentenanta infrastructurii IT.

MASTERING DIGITAL TRANSFORMATION

TMS trends în 2021.

Cum să iei avans și să te diferențiezi prin digitalizare în managementul transporturilor.

UN PLUS PENTRU CEI CE PARTICIPĂ!

ACCES ÎN

Portalul de Management și Strategie

Acest portal este gandit special pentru cei care sunt în căutare de noi oportunități,  strategii, instrumente de business ce pot fi aplicate, de a doua zi, în companie.

În acest portal vei gasi tehnici și strategii de creșteredezvoltare și pivotare, puse în practică de companiile care au succes. Vei vedea cum poți implementa și tu în compania ta aceste strategii, astfel încât să îți ducă afacerea la următorul nivel.

Copyright © 2020 Business Days. Toate drepturile rezervate

FAQ                     Termeni și Condiții                          Prelucrarea Datelor Personale                         Politica privind modulele cookie                           Politica de confidențialitate