ANTREPRENORI VS INVESTITORI

VIZIUNE. DECIZII. PROGRES.

WEBINAR GRATUIT


Recomandă şi prietenilor acest Webinar de Finanțare

Ce Descoperi în acest Webinar


 • Enayati Group - trecut, prezent și viitor.

  • Ce ai invățat din aceasta călătorie, de la start până în prezent? 
  • Ce înseamnă să lansezi o afacere în domeniul medical în România?
  • De ce ai nevoie pentru a pune bazele unei afaceri solide în domeniul medical?
 • Cum să-ți pregătești afacerea din domeniul medical pentru a atrage un investitor sau pentru a face un exit?

  • Ce cumpără investitorii?
  • Cum evaluează afacerea?
  • Ce și cum se poate negocia cu un investitor?
 • În ce investeste Wargha Enayati?

  • Cum alege afacerile în care investește?
  • Ce beneficii aduce alături de bani în afacerea în care investește?
  • Cum se derulează relația dintre investitori (Cleverage Venture Capital) și antreprenori?
 • Cum va evolua piața medicală globală? Dar în România?

  • Ce oportunități se deschid antreprenorilor care vor să deschidă sau să consolideze o afacere în acest domeniu?

DACĂ AI PARTICIPAT LIVE

Dacă AI participat la webinar și vrei să revezi informațiile și prezentarea atunci accesează portalul de conținut pentru categorie AntreprenorivsInvestitori.

 

Tu ai deja acces, tot ce trebuie să faci este:

 1. Dă click pe butonu de mai jos;
 2. Dai click pe dutonul  Log In din portal introdu datele de login primite pe email-ul cu cate te-ai înregistrat la Webinar și...
 3. Beneficiază de toate informațiile pentru dezvoltarea și finanțarea afacerii tale.

*Dacă nu găsești datele de log in, poți accesa secțiunea „recuperează parolă” și ele îți vor fi furnizate automat pe email. Te rog să te uiți și în spam. 

DACĂ NU AI PARTICIPAT LIVE

Dacă NU  ai participat la webinar dar vrei să beneficiezi de informațiile din Webinar atunci înregistrează-te în portalul nostru pentru categorie AntreprenorivsInvestitori.

 

Tot ce trebuie să faci este:

 1. Completează formularul de înregistrare și vei primi un email datele de logare, email + parolă;
 2. Apasă butonul log in, introdu datele furnizate pe email și...
 3. Beneficiază de toate informațiile pentru dezvoltarea și finanțarea afacerii tale.

*Dacă nu găsești datele de log in, poți accesa secțiunea „recuperează parolă” și ele îți vor fi furnizate automat pe email. Te rog să te uiți și în spam. 

Despre Wargha Enayati

Doctor si antreprenor in sanatate de 25 de ani, dr Wargha Enayati este fondatorul Retelei Private Regina Maria si al Enayati Medical City, primul oras medical din Romania care cuprinde spital integrat de oncologie, spital de geriatrie si recuperare, cel mai mare ambulatoriu cu 60 de cabinete si un centru rezidential pentru varstnici.

De origine germană, dr Enayati a început Facultatea de Medicină în Regensburg, Germania și a absolvit Facultatea de Medicină de la Cluj.  Specializarea de cardiologie a făcut-o la spitalul Fundeni din București.

Activitatea profesionala si investitionala : 

A pus bazele sistemului privat de sanatate din Romania. In anul 1995 a fondat ceea ce urma să devină Centrul Medical Unirea, apoi rețeaua de servicii de sănătate Regina Maria. În 2015 se retrage din acționariatul rețelei Regina Maria. În 2016 reintră pe piața serviciilor medicale devenind acționar principal la Intermedicas, o companie de concierge medical și second opinion, la MedicHub – companie de comunicare medicală. În 2017 achiziționează pentru MedicHub si revista Viața Medicală – cea mai importantă publicatie de profil din România și lansează Enayati Medical City.  În 2018 intră în acționariatul Docbook (prima aplicatie de programari la medic) si al platformei de recrutare medicala Medijobs si așează totul sub o umbrelă, luând  astfel naștere Enayati Group - "Healthcare Innovation for a cause".

 In luna iunie 2018 devine vicepresedinte Camerei de Comerț Româno-Germană  și membru in cadrul Task-Force-ului Sanatate al Coaliției pentru Dezvoltarea României.

Din 1996 și 1997 Dr. Enayati este Medicul Ambasadei Germaniei la București și a companiei Lufthansa la București. În 2007 a adus în acționariatul Centrului Medical Unirea fondul de investitii 3i, unul dintre giganții mondiali din domeniu.

În 2010, alături de soția sa Mitra Enayati a înființat Fundația Inovatii Sociale Regina   dedicată acordării de servicii medicale și educație unor categorii defavorizate de persoane: fără venituri, asigurări, copii. In anul 2019 lanseaza impreuna cu medici de renume, Asociatia Medicilor Independenti ca o rețea de clinici și cabinete, ce are ca scop îngrijirea integrată a pacientului. 

Tot in 2019, lanseaza, alaturi de alti 4 business angels, Cleverage Venture Capital, un fond de investitii care sustine activitatea start-up-urilor medicale.

Principiul după care se  ghdeaza Wargha în viață și în business: „Toți oamenii au fost creați pentru a duce mai departe o civilizație în continuu progres”

3 cărti pe care le-a citit în ultimul timp și pe care le recomandă:

 • 1984 de George Orwell
 • Chemare catre Natiuni: Extrase din Scrierile lui Shoghi Effendi
 • ,Regina Maria un instrument în Mâinile Divinității” a Della L. Marcus

Vrei să vezi și alte webinarii, sau ai ratat un webinar?

Vezi toate webinariile disponibile pe pagina Business Days.

Vrei să aprofundezi?

Vezi și masterclass-urile disponibile din programul BD Masterclass

FAQ                     Termeni și Condiții                          Prelucrarea Datelor Personale                         Politica privind modulele cookie                           Politica de confidențialitate