Modalitatile prin care poți transforma complet un spațiu

27 iulie 2021

Vrei sa ai parte de o locuința mai bine organizata? Atunci trebuie sa apelezi la o echipa de specialiști care sa te ajute sa iti transformi complet locuința. Echipa Noblesse Group te poate ajuta să ai parte de locuința la care visezi. Împreuna cu designerii si arhitectii de interior Noblesse Group vei avea parte de o casa organizata in care sa te simți mai relaxatat mai confortabil.

Identifică din timp spatiile libere din locuința ta

Înainte de a demara procesul de reamenajare trebuie sa identifici spatiile libere din locuința ta. Viziualizeaza care este spațiul de care dispui in orice încăpere și cu ajutorul unor profesioniști precum Noblesse Group vei putea sa ai parte de un decor personalizat in funcție de încăpere și de dimensiunile acesteia.

Fa-ți un perete din lemn natural

Pereții sunt foarte importanți indiferent de designul ales. Dacă aplezi la ajutorul unor profesioniști atunci vei avea parte de consilierea de care ai nevoie. Ca să poți avea parte de o transformare completă trebuie să acorzi o atenție amănunțită pereților.

Un perete care sa imite lemnul poate sa îți ofere un aer rustic. Lemnul este o alegere inspirata și pentru persoanele care doresc să adopte un design clasic sau unul contemporan.

Schimbă culoarea

Atunci când vrei o schimbare trebuie sa știi că totul contează. Primul pas este acela de a schimba culoarea și de a încerca să creezi un spațiu mai deschis, mai echilibrat. O echipa de designeri te poate ajuta în aceasta privință și îți poate oferi un spațiu mai deschis. Culorile calzi, neutre sunt cele care oferă senzația de libertate. În plus atunci când folosești o paleta cromatica cu nuanțe deschise te vei simți mai confortabil și mai relaxata în propria ta locuință.

Înlocuiește piesele de mobilier

Aspectul locuinței este schimbat complet atunci când alegi să folosești piese de mobilier calitative, cu forme aparte. Înainte de a alege piesele de mobilier trebuie să te gândești la stilul pe care dorești să îl adopți.

Echipa Noblesse Group îți va pune la dispoziție piese de mobilier calitative si cu un design desăvârșit. În funcție de stilul pe care te-ai decis să îl adopți trebuie să alegi și piesele de mobilier. In plus piesele de mobilier trebuie alese cu multa grija, ai nevoie de unele care sa iti ofere designul pe care il dorești dar și săa dea dovada de utilitate.

 

Înviorează atmosfera cu ajutorul unor lumânări parfumate

Lumânările parfumate sunt produsele care te pot ajuta să destinzi puțin atmosfera dintr-o locuință. Pe langa faptul ca lumanarile parfumate sunt produse care te pot ajuta sa ai parte de un design complet acestea îți mai oferă și o atmosfera plăcută, caldă.

Lumânările parfumate sunt disponibile în diferite forme și în diferite culori, astfel încât să îți poți alege produsul perfect pentru tine și pentru locuința ta.

Despre Noblesse Group

 

Din 2007, brandul Noblesse Group aduce plus valoare în viața clienților, prin design interior, conceput cu pasiune si profesionalism. Echipa de arhitecți si designeri oferă servicii la cele mai înalte standarde, recunoscute atât pe piața autohtonă, cât și internațională. 

Proiectele de design interior ale echipei Noblesse Group au primit, de-a lungul anilor, numeroase premii. În 2019, Noblesse Group a fost desemnat “Best Interior Design Studio in Romania” în cadrul Architecture Awards, competiție organizată de Build Magazine si a obținut Premiul pentru excelență în inovație in design interior”, în cadrul Designer Awards, organizat de publicația LUXlife MAGAZINE din Marea Britanie. De asemenea, Noblesse Group a fost desemnat “Residential Interior Design Studio of The Year 2020 - Romania” în cadrul Architecture Awards, competiție organizată de Build Magazine din Marea Britanie. În 2021, Noblesse Group a fost desemnat “The Best Luxury Interior Design Studio in Romania”, premiul fiind acordat de către Luxury Lifestyle Awards, New York.

Membru al Asociației Internaționale de Design Interior din Marea Britanie, Noblesse Group are o experiența vastă și un portofoliu amplu cu proiecte diverse, în care se regăsesc restaurări ale clădirilor de patrimoniu, amenajări interioare hoteluri, restaurante, spații publice, apartamente, vile, sedii de companie si office-uri.

Sediul Noblesse Group este Palatul Noblesse, o adevărată bijuterie arhitecturală și culturală a Bucureștiului, datând din 1881 și construită de arhitectul Alexandru Săvulescu. După un proces complex de consolidare, restaurare cu mare responsabilitate a elementelor originale, amenajare interioară si exterioară, clădirea devine, începând cu 2015, ceea ce este astăzi: unul dintre cele mai importante centre de design si artă, evenimente și cultură din Europa.

SHARE THIS  


COMMENTS


FAQ                     Termeni și Condiții                          Prelucrarea Datelor Personale                         Politica privind modulele cookie                           Politica de confidențialitate