INFLUENCER MARKETING

Cum sa-ti promovezi cu impact brandul, produsele si serviciile prin instagram

Zilele trecute i-am luat un scurt interviu lui Victor Gavronschi de la FameUP despre folosirea influencerilor locali pentru promovarea brandurilor, produselor si serviciilor companiilor. FameUp este o aplicatie de influencer marketing care pune la dispozitia brandurilor interesate de acest mod de promovare o retea vasta de peste 140.000 de influenceri din Romania si nu numai.

 

L-am intrebat cateva lucruri despre ce sunt influencerii, de cate categorii sunt ei, cum sa-i alegem pe cei potriviti, ce tipuri de campanii pot derula prin aplicatie, care este aria de distribuirea geografica a influencerilor din aplicatie, ce beneficii directe si indirecte au brandurile care folosesc aplicatia.

 

In acest video, alaturat, poti vedea efectiv atat din perspectiva influencerilor, cat si din perspectiva brandurilor cum functioneaza aplicatia.

Ce sunt influencerii?

Cui i se adreseaza FameUP?

Care sunt beneficiile pentru branduri?

Cum sa aleg influencerii potriviti din aplicatie?

Care este distributia geografica a influencerilor?

Vezi care este efectul FameUP

Iata mai jos si doua studii de caz ilustrate si comentate de Victor Gavronschi despre cum poți obține rezultate spectaculoase când iti promovezi brandul prin aplicația FameUp apelând la influenceri locali. Este vorba de campania derulata de DM pe Oradea si campania derulata de Lays la nivel national.

 

 

 

 

 

 

Te invitam si pe tine sa des ar ci aplicatia FameUP si sa incerci gratuit o campanie cu influeceri locali. Iti oferim in acest sens 100 de lei pentru prima campanie prin aplicatia FameUP.

 

 

Nu ai ce pierde!

Testeaza si tu ce impact are campania de influenceri locali!

 

 

 

Copyright © 2021 Business Days. Toate drepturile rezervate

FAQ                     Termeni și Condiții                          Prelucrarea Datelor Personale                         Politica privind modulele cookie                           Politica de confidențialitate